Teatreneu

Descripción
Teatreneu, TOP 3 Espectáculos en Sarrià-Sant Gervasi Gràcia Barcelona - 1 Teatreneu, TOP 3 Espectáculos en Sarrià-Sant Gervasi Gràcia Barcelona - 2 Teatreneu, TOP 3 Espectáculos en Sarrià-Sant Gervasi Gràcia Barcelona - 3 Teatreneu, TOP 3 Espectáculos en Sarrià-Sant Gervasi Gràcia Barcelona - 4 Teatreneu, TOP 3 Espectáculos en Sarrià-Sant Gervasi Gràcia Barcelona - 5

Un canvi radical en la fisonomia de l'espai, que va passar de tenir una sola sala a les tres actuals, amb una important reforma de les instal·lacions. Però el canvi realment innovador ha estat a la gestió. Una nova manera de programar on és el públic qui determina la durada dels muntatges i en demanda els continguts.

Un nou teatre multisales amb multiprogramació. Tota una revolució al sector.

D'aquesta manera el Teatreneu pot oferir més de 30 espectacles diferents a la setmana, obrint-se a totes les arts escèniques i encabint totes les arts parateatrals.

Al Teatreneu hi trobareu de forma estable espectacles de teatre, improvisació, monòlegs, màgia, varietats, dansa, música i teatre familiar.

Teatreneu va més enllà que qualsevol teatre convencional. Amb la seva innovadora proposta vol acostar a tots els públics el món del teatre i cada setmana esdevé punt de trobada de milers d'espectadors que aposten per una nova manera de gaudir del teatre amb preus raonables i qualitat.

 

El Teatreneu manté obertes les seves portes tots els dies de la setmana, tots els mesos de l'any, amb més de 1.300 funcions programades per a tu.

Información de contacto
Dirección: Carrer de Terol, 26
Población: 08012 Barcelona
Distrito: Gràcia
Zona: Vila de Gràcia
Teléfono: 932 853 712