El Rebost de Sant Andreu

Descripción
El Rebost de Sant Andreu, TOP 3 Alimentación en Sant Andreu Sant Martí Barcelona - 1 El Rebost de Sant Andreu, TOP 3 Alimentación en Sant Andreu Sant Martí Barcelona - 2 El Rebost de Sant Andreu, TOP 3 Alimentación en Sant Andreu Sant Martí Barcelona - 3 El Rebost de Sant Andreu, TOP 3 Alimentación en Sant Andreu Sant Martí Barcelona - 4

MENJAR A GRANEL

Comença a formar part del grup de persones que ja ha descobert una forma de comprar més ecològica, sostenible i solidaria, més respectuosa amb el mediambient. Una forma de comprar que esdevè una filosofia. On evitem el malbaratament dels aliments, comprant nomès alló que es necessita, es fomenta la reutilització dels envasos, minimitzant alhora aquest impacte ambiental generat per la fabricació dels mateixos i es redueixen els residus, sobretot plástics, dels embalatges.

Perquè ser ecològic no es reciclar, es saber evitar el residu.

Endinsat en la mágia del granel, els colors de les espècies, olor del te i el cafè, les textures de les llavors i farines.   I els sabors.   Els sabors dels aliments tractats amb molta cura, perquè tu hi puguis afegir el carinyo quan els cuinis, ingredient més important. Redescobreix el plaer de alimentar-te.

Información de contacto
Dirección: Calle Gran de Sant Andreu, 327
Población: 08030 Barcelona
Distrito: Sant Andreu
Zona: Sant Andreu Comtal
Teléfono: 931 186 242