El Til·ler de Les Corts

Descripción
El Til·ler de Les Corts, TOP 3 Alimentación en Les Corts Sants-Montjuïc Barcelona - 1 El Til·ler de Les Corts, TOP 3 Alimentación en Les Corts Sants-Montjuïc Barcelona - 2 El Til·ler de Les Corts, TOP 3 Alimentación en Les Corts Sants-Montjuïc Barcelona - 3 El Til·ler de Les Corts, TOP 3 Alimentación en Les Corts Sants-Montjuïc Barcelona - 4

Oferim una àmplia gama de productes ecològics, vegetarians, sense gluten, etc.. així com una variada oferta en herbes i plantes medicinals.

Podreu trobar també la línea de productes de dietètica i cosmética ecològica, així com una àmplia gama en herbes i plantes medicinals.

Disposem també de dispensadors a granel. Comprar a granel és més econòmic ja què comprem la quantitat que necessitem i evitem malbaratar aliments. Ecològic, perquè no generem residus amb envolcalls i sostenible perquè els productes són de proximitat.

A més, compartim amb vosaltres temes relacionats amb la salut i alimentació ecològica. Ho fem a través de tallers i conferències que us anirem informant puntualment i on estareu tots invitats.

Información de contacto
Dirección: Carrer de Caballero, 72
Población: 08029 Barcelona
Zona: Plaça Les Corts
Website:
Teléfono: 934 199 053