Bodega Massana

Descripción
Bodega Massana, TOP 3 Bebidas en Horta-Guinardó Nou Barris Barcelona - 1 Bodega Massana, TOP 3 Bebidas en Horta-Guinardó Nou Barris Barcelona - 2 Bodega Massana, TOP 3 Bebidas en Horta-Guinardó Nou Barris Barcelona - 3 Bodega Massana, TOP 3 Bebidas en Horta-Guinardó Nou Barris Barcelona - 4 Bodega Massana, TOP 3 Bebidas en Horta-Guinardó Nou Barris Barcelona - 5 Bodega Massana, TOP 3 Bebidas en Horta-Guinardó Nou Barris Barcelona - 6

Comença el dia amb un esmorzar com els d'abans acompanyat amb un porró de vi servit directament de les nostres bótes. O si ho prefereixes tasta les nostres tapes del dia o fes un entrepà fred o calent. No et perdis els nostres esmorzars a la brasa els dissabtes! Amb tota mena de carn i calçots en temporada.

Tenim 22 bótes de cara al públic. 7 de 400 litres, 1 de 500 lts. i 2 de 120 lts. per vi de taula de les zones del Priorat, Penedès, Batea, Gandesa i Aragó. I 12 més del nostre rellotge estrella on cada hora raja un vi generòs: Moscatell, Màlaga, Porto, Xereç sec, Moriles, Fino… També vermut i vinagre de vi blanc i negre!

Información de contacto
Dirección: Carrer d'Horta, 1
Población: 08031 Barcelona
Distrito: Horta-Guinardó
Zona: Horta
Teléfono: 934 291 038