Andreu

Descripción
Andreu, TOP 3 Carnes / Embutidos en Les Corts Sants-Montjuïc Barcelona - 1 Andreu, TOP 3 Carnes / Embutidos en Les Corts Sants-Montjuïc Barcelona - 2 Andreu, TOP 3 Carnes / Embutidos en Les Corts Sants-Montjuïc Barcelona - 3 Andreu, TOP 3 Carnes / Embutidos en Les Corts Sants-Montjuïc Barcelona - 4 Andreu, TOP 3 Carnes / Embutidos en Les Corts Sants-Montjuïc Barcelona - 5

Andreu xarcuteria i tastets és un espai gastronòmic on podrà gaudir de la selecció de productes de xarcuteria de la millor qualitat, seleccionats en origen i respectant amb fidelitat les tradicions en la seva elaboració per obtenir una degustació única.

A la zona de la botiga trobarà tot el que necessita per organitzar qualsevol àpat de manera ràpida i pràctica, tant pel dia a dia com per qualsevol celebració. Destaquem el pernil Ibèric de Gla que ens ha fet tan singulars, però també els embotits, els patés i foies, el sensacional salmó fumat  o una extensa gamma de formatges, entre altres productes artesans i naturals.

A la zona de degustació trobarà el racó ideal per fer un àpat a qualsevol hora del dia, tenim una extensa carta de més de 80 productes seleccionats per a vostè.

Información de contacto
Dirección: Avinguda Diagonal, 557
Población: 08029 Barcelona
Distrito: Les Corts
Zona: Illa Diagonal
Website:
Teléfono: 934 440 197