Xarcuteria Anna Subirats

Descripción
Xarcuteria Anna Subirats, TOP 3 Carnes / Embutidos en Eixample Ciutat Vella Barcelona - 1 Xarcuteria Anna Subirats, TOP 3 Carnes / Embutidos en Eixample Ciutat Vella Barcelona - 2 Xarcuteria Anna Subirats, TOP 3 Carnes / Embutidos en Eixample Ciutat Vella Barcelona - 3 Xarcuteria Anna Subirats, TOP 3 Carnes / Embutidos en Eixample Ciutat Vella Barcelona - 4

El 1926 Jaume i Maria obren la primera botiga Subirats a Santa Perpetua de Mogoda. Amb el pas del temps els tres fills Agustí, Ramón i Santiago obririen les seves pròpies botigues. Així el 1952 Ramón i Teresa obren les portes de la xarcuteria Subirats del carrer Sepúlveda de Barcelona, especialitzada en carn de porc i embotits de cuidada elaboració artesanal. Amb el pas del temps, els tres germans Subirats, les tres "S" , van decidir concentrar tota la seva experiència tradicional, en un únic centre productiu, "Embotits Subirats", actualment situada a La Llagosta, i amb assecadors per embotits i pernils a Hostalets de Balenyà (Plana de Vic).

Anna Subirats es el relleu natural de la botiga del carrer Sepúlveda, que ens porta a una actualitat, mantenint viu el compromís de qualitat i servei amb una amplia oferta de productes que shan anat actualitzant i diversificant contínuament i que està basada tant en productes de cuidada elaboració pròpia (embotits, plats preparats, canalons, hamburgueses, botifarres , ...) com en productes seleccionats de mercat variat (ibèrics, formatges, foies, vins, cerveses, ...)

Información de contacto
Dirección: Carrer de Sepúlveda, 167
Población: 08011 Barcelona
Distrito: Eixample
Zona: Sant Antoni
Teléfono: 934 547 027