Capità Enciam

Descripción
Capità Enciam, TOP 3 Frutas / Verduras en Les Corts Sants-Montjuïc Barcelona - 1 Capità Enciam, TOP 3 Frutas / Verduras en Les Corts Sants-Montjuïc Barcelona - 2 Capità Enciam, TOP 3 Frutas / Verduras en Les Corts Sants-Montjuïc Barcelona - 3 Capità Enciam, TOP 3 Frutas / Verduras en Les Corts Sants-Montjuïc Barcelona - 4

Som la Miriam i el Jordi, una parella del barri de Sants de Barcelona interessada en l'alimentació ecològica i en una forma de comerç més justa i sostenible.

 

Ens dediquem a fer arribar a casa teva fruita, verdura, llegums, vins, etc. ecològics i/o de proximitat i de productors de confiança. Ho fem tant en format de cistelles com productes per separat. I sense cap obligació, pots demanar el que vulguis i quan ho necessitis. Fem repartiment a Barcelona ciutat i rodalies.

 

Procurem que els nostres productes siguin de petits productors locals. Que els hi agradi el que fan i que ho facin amb convenciment. D'aquesta manera el resultat final és un producte especial i de qualitat.

 

Les verdures i fruites procedeixen de la Xarxa de pagesos agroecològics de Parc Agrari del baix Llobregat i de la Xarxa de pagesos agroecològics del Penedès.

Els llegums i farines son de dels camps del Josep Mestre, que practica des de fa anys el cultiu ecològic en la seva finca familiar situada entre l'Anoia i la Conca de Barberà. Conrea cereals antics recuperats.

 

Información de contacto
Dirección: Carrer de Galileu, 139
Población: 08028 Barcelona
Distrito: Sants-Montjuïc
Zona: Sants
Teléfono: 931 667 428