gut

Descripción
gut, TOP 3 Cocina vegetariana en Sarrià-Sant Gervasi Gràcia Barcelona - 1 gut, TOP 3 Cocina vegetariana en Sarrià-Sant Gervasi Gràcia Barcelona - 2 gut, TOP 3 Cocina vegetariana en Sarrià-Sant Gervasi Gràcia Barcelona - 3 gut, TOP 3 Cocina vegetariana en Sarrià-Sant Gervasi Gràcia Barcelona - 4 gut, TOP 3 Cocina vegetariana en Sarrià-Sant Gervasi Gràcia Barcelona - 5 gut, TOP 3 Cocina vegetariana en Sarrià-Sant Gervasi Gràcia Barcelona - 6

Cadascú, des de la seva experiència personal i professional, un grum d'amics, vàrem unir les nostres idees, coneixements i sobretot il·lusions. Il·lusió per fer un lloc on les persones se sentissin simplement ateses, sorpreses i el màxim de còmodes possibles.

Avui podem dir, i el temps ens dóna la raó, que aquella filosofia era la correcta. Que tants esforços de tot tipus i la nostra obsessió constant per donar un bon servei i oferir  els millors productes del mercat, han valgut i valen la pena; perquè ens permeten veure molta gent d'arreu del món, marxar amb un somriure i un gràcies sincer.

A tots, o a gairebé tots, quan decidim anar a un restaurant ens agrada per damunt de tot menjar bé, això és clar, però també tenim una inquietud per descobrir coses noves: sabors, textures, sensacions... que facin gaudir els cinc sentits.

Al gut ho hem fet mitjançant  un espai dissenyat amb consciència, bona música i un bon paladar.

Esperem no decebre a ningú, ni als clients i clientes que amb la seva confiança en nosaltres tornen una i altra vegada, ni aquelles persones que encara ens han de visitar i que esperem amb aquella il·lusió del primer dia.

Información de contacto
Dirección: Carrer del Perill, 13
Población: 08012 Barcelona
Distrito: Gràcia
Zona: Vila de Gràcia
Teléfono: 931 866 360