Òptica Guinart

Descripción
Òptica Guinart, TOP 3 Ópticas en Sant Andreu Sant Martí Barcelona - 1 Òptica Guinart, TOP 3 Ópticas en Sant Andreu Sant Martí Barcelona - 2 Òptica Guinart, TOP 3 Ópticas en Sant Andreu Sant Martí Barcelona - 3 Òptica Guinart, TOP 3 Ópticas en Sant Andreu Sant Martí Barcelona - 4

En Òptica Guinart "mirem" per tu.

Realitzem les proves necessàries per determinar la correcció òptica que millor s'adapta a les teves necessitats de visió.

Revisions optomètriques gratuïtes: realitzades sempre per personal diplomat en òptica i optometria. Et recomanem demanar cita prèvia.

Finançament: pots finançar les teves compres en 3, 6 i fins a 12 mesos, sense intereses.Garantía: les ulleres tenen una assegurança pel 50% del seu preu durant el primer any per a casos de trencament per accident.

Adaptació de tot tipus de lents de contacte: realitzem les proves d'adaptació necessàries per a tot tipus de lents de contacte, toves, rígides, cosmètiques, monofocals o progressives.

Atenció personalitzada: t'assessorem sobre el tipus de correcció òptica i muntura que més s'ajusta a les teves necessitats.

Assessorament estètic: intentarem proporcionar la solució més avançades i les últimes col · leccions de muntures per cuidar la teva imatge. 

Revisió i tractament de la tensió ocular per prevenir i curar el glaucoma. 

En Òptique Guinart disposem de molts tipus d'audiòfons segons les diferents necessitats. Realitzem un complet seguiment de tot el procés, des d'un test auditiu inicial gratuït, fins al seguiment de l'adaptació del teu audífon.

Información de contacto
Dirección: Calle Gran de Sant Andreu, 308
Población: 08030 Barcelona
Distrito: Sant Andreu
Zona: Sant Andreu
Teléfono: 933 118 706