Óptica JAES

Descripción
Óptica JAES, TOP 3 Ópticas en Les Corts Sants-Montjuïc Barcelona - 1 Óptica JAES, TOP 3 Ópticas en Les Corts Sants-Montjuïc Barcelona - 2 Óptica JAES, TOP 3 Ópticas en Les Corts Sants-Montjuïc Barcelona - 3 Óptica JAES, TOP 3 Ópticas en Les Corts Sants-Montjuïc Barcelona - 4

Amb el principal objectiu de resoldre els problemes òptics i optomètrics dels clients, donem un tracte proper i professional, propi d'un negoci familiar amb tants anys d'experiència. Som molts clients, que any rere any continuen confiant en la nostra tasca i aquesta és la principal motivació que ens impulsa a créixer i a millorar cada dia.

Perquè la proximitat no està discutida amb la innovació, en tots aquests anys hem sabut adaptar-nos a les novetats tecnològiques i estètiques del mercat. Disposem de productes exclusius, com progressius personalitzats (Òptica Varilux a Barcelona) i som especialistes en adaptació de lents de contacte.

Si busques òptiques al barri de Sants, Barcelona, que t'ofereixin proximitat i especialització en tot tipus d'ulleres, lents i proGressius, vine a visitar-nos. A òptiques JAES disposem d'un gran assortit de muntures i ulleres de múltiples marques, models i preus. T'esperem!.

Información de contacto
Dirección: Calle de Sants, 98
Población: 08014 Barcelona
Distrito: Sants-Montjuïc
Zona: Sants
Teléfono: 934 318 555