2018, l’Any del Comerç i la Cultura a Barcelona

Durant tot un any, d’octubre a octubre (2017-2018), Barcelona celebra l’Any del Comerç i la Cultura, amb la participació de 21 eixos comercials de la ciutat.

L’Any del Comerç i la Cultura uneix dos dels sectors més representatius de la ciutat de Barcelona: el de la seva economia plural i pròxima i el de la seva creativitat i iniciativa cultural. Tots dos es vinculen per convidar els ciutadans a gaudir d’un any d’activitats culturals gratuïtes i al costat de casa, amb el petit comerç com a punt de trobada.

Un programa amb més de 100 activitats als 21 eixos comercials servirà per convertir les botigues, moltes d’elles seleccionades per la web www.top3barcelona.com , en prescriptors i punts d’informació cultural per als veïns i les veïnes dels barris de la ciutat.

El programa compta amb manifestacions artístiques i culturals de diversa tipologia, bé sorgides des del propi comerç i potenciades aquest any, bé creades específicament per a aquest esdeveniment. El seguit d’activitats s’aniran desgranant al llarg de tot l’any. L’Any del Comerç i la Cultura vol posar en valor el que ja s’està fent, obrir noves línies d’acció cultural vinculades al comerç i acostar-lo a propostes culturals de la ciutat fins ara poc o gens explorades des del comerç.

Totes les accions, que s’aniran donant a conèixer progressivament, seran d’accés gratuït i inclouen, entre altres, un concurs de curtmetratges (Barcelona Shopping and Shooting), premis de relats, l’exposició itinerant “Barcelona, comerç amb personalitat”, o classes de dansa.

El programa pretén facilitar l’accés de tots els ciutadans a tot tipus de manifestacions culturals i, alhora, obrir nous espais de col·laboració entre institucions perquè les iniciatives que es posin en marxa tinguin continuïtat en el futur.

 

 

Top3Barcelona 28-11-2017

Un comentario sobre “2018, l’Any del Comerç i la Cultura a Barcelona

 • el 26/07/2019 a las 13:43
  Permalink

  Hi, very nice website, cheers!
  ——————————————————
  Need cheap and reliable hosting? Our shared plans start at $10 for an year and VPS plans for $6/Mo.
  ——————————————————
  Check here: https://www.reliable-webhosting.com/

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.