La Cambra de Comerç renova el seu web

La Cambra de Comerç de Barcelona ha redissenyat la seva pàgina web per apropar-se més encara a les empreses, amb l’objectiu d’ajudar-les a trobar clients, a ampliar mercats, i a guanyar professionalitat i eficiència.

A través del nou web, la Cambra ofereix un ventall ampli de serveis que contribueixen a impulsar la competitivitat d’emprenedors, autònoms, i petites i mitjanes empreses de diversos sectors d’activitat: tràmits per a la internacionalització, acompanyament empresarial a mida o jornades ebusiness, entre altres. A través del nou portal, la Cambra ofereix solucions de formació continuada de treballadors en actiu en format presencial i a distància, i integració laboral de joves. També s’ofereix assessorament en matèria de tecnologia i de finançament. 

Però la internacionalització segueix sent una de les principals apostes de la corporació que ofereix, també via web, assessorament a les empreses perquè s’obrin a nous mercats i trobin agents, proveïdors, clients i socis a l’exterior.  

Les solucions per ajudar a generar negoci són la principal aposta de www.cambrabcn.org que permet consultes i interaccions des de mòbils i tauletes; té un disseny actual, incorpora un cercador potent que ajuda a trobar allò que es busca i ofereix informació, tant institucional com comercial.